O nama

 

"SCORP Real Estate" je centar za sve Vaše snove o nekretninama.

 

 „SCORP Real Estate D.O.O. Beograd“ je novo ime na tržištu nekretnina. Kombinujuči najnovije tehnologije i ambicije mladih kadrova, trudimo se da klijentima pružimo uslugu na najvišem nivou. Naš specijalizovani, kolaborativni timski pristup i jedinstveni brend prevazilaze ostale tradicionalne brokerske kuće - omogućavajući nam da budemo zaista integrisana firma sa izrazitim glasom. Ono što nas posebno preporučuje i razlikuje od konkurencije je maksimalna posvečenost i celovit pristup potrebama klijenata, bilo da su u pitanju vlasnici nekretnina ili potencijalni kupci.

Naš cilj je da zaradimo poverenje klijenata i budemo sigurni da je svaki pojedinačni klijent zadovoljan procesom kupovine nekretnine od početka do kraja. Trudimo se da našim klijentima pružimo što kvalitetniju uslugu koja podrazumeva potpuno poštovanje zahteva naših klijenata i pre svega odgovornost u poslu. Posvećeni smo da klijentu pružimo najbolje iskustvo pronalaska doma, sa fokusom na sigurnoj i lakoj kupovini, sa dodatnim, olakšavajućim alatima kako bi klijent proces kupovine prošao bezbedno. Dostupni smo da pružimo informacije i odgovorimo na sva pitanja klijenata o nekretninama koje nudimo.

Potenciramo poslovni koncept, da je transakcija uspešno obavljena samo onda kada su svi učesnici u poslu potpuno zadovoljni. Privredno društvo „SCORP Real Estate D.O.O. Beograd“ prati kompletan proces realizacije kupoprodajnog ugovora, sve do ulaska kupca u posed, što znači da nakon overe konačnog ugovora kod javnog beležnika, agenti odlaze s klijentima u banku gde se vrši transfer novca. Naše usluge podrazumevaju pribavljanje, proveru i sastavljanje kompletne dokumentacije u kupoprodajnom postupku, od strane našeg pravnog tima.

Uz pomoć najnovije opreme i alata u mogućnosti smo da klijentima prezentujemo svaku od nekretnina koje nudimo. Fokus nam je na EFIKASNOM poslovanju, što nam ovaj sistem organizacije omogućuje, a to je:

  • ušteda vremena
  • detaljnija slika o tome čemu klijent teži
  • udobnije razgledanje
  • bezbednije po zdravstveno stanje naših klijenata usled COVID-19 pandemije.

 

Sedište firme pruža odlične uslove za efikasniji rad zaposlenih, a klijentima pruža odgovarajući ambijent za zaključenje poslova. Poslovni prostor u srcu Beograda omogućiće klijentima da nas veoma jednostavno pronađu i posete nas u veoma prijatnom okruženju.

Company Profile
Word – 51.3 KB 91 downloads

Sve je transparentno!