Najuzbudljiviji urbani razvoj u regionu

Beograd se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, na ušću dve velike reke, Save i Dunava, na mestu spajanja Panonske nizije i Balkanskog poluostrva. Beograd na vodi transformiše ovaj deo grada primenom principa urbane održivog razvoja, stvaranjem novih javnih prostora, uvođenjem prednosti za kretanje pešaka i dovođenjem kulturnih sadržaja u srce Beograda.

 

Idealno za poslovne ljude, kao i za porodice

Pored toga što je jedno od najprestižnijih i najdinamičnijih naselja u prestonici Srbije, Beograd na vodi je i jedan od najbolje povezanih delova grada. 


Ušuškan pored reke Save, Beograd na vodi je monumentalni projekat urbane revitalizacije vredan 3 milijarde dolara, kojim nastaje novo gradsko jezgro i nova međunarodna destinacija. Sa trenutnih 16 objekata, preko 8.000 stambenih jedinica. preko 14.000 stanovnika, na 1.8 mil. m2 bruto građevinske površine  udaljen 10 minuta hoda od centra grada Beograd na vodi je savršeno pozicioniran, uz desnu obalu reke.  


BW Residence - Kula A i Kula B

BW Residences sadrži premijum stanove sa ekskluzivnim pogodnostima i direktnim izlazom na reku.

 • 20 spratova
 • 296 stanova
 • N/A parking 

Stanovnici BW Residences su mladi, urbani profesionalci, preduzetnici, ali i porodice koje žude za kvalitetnim životnim okruženjem. Stanovi u BW Residences su carstvo komfora, ali sa urbanom notom. Dobro osvetljeni, sadrže velike terase sa kojih se pruža pogled na reku i panoramu grada.

*prodato


BW Parkview i BW Vista

BW Parkview i BW vista Vam nude niz atraktivnih sadržaja, uključujući uređene bašte u atrijumu i privatni podijum u kojem se nalaze kafići i prodavnice. Dve zgrade na istoj katastarskoj parceli, identičnog izgleda, a suprotne orjentacije udaljene su čak 60m jedna od druge, što je veoma važno zbog koridora pogleda, količine svetlosti i intime.

 • 23 sprata
 • 244 stanova
 • 268 patking mesta

Nude udoban život za sve i svojim stanovnicima omogućava novi početak u srcu grada.

*prodato


BW Aurora i BW Arcadia

Svetlost je simbol čiste lepote koja donosi polet i optimizam. Upravo zbog toga ova zgrada nosi ime Aurora, jer svojim stanarima svetlošću obogaćuje život. BW Arcadia je dom o kome sanjate – prostrani, lepo uređeni i svetli stanovi u kojima će podjednako uživati kako pojedinci, tako i višečlane porodice.

 • 23 sprata
 • 244 stanova
 • 268 patking mesta

BW Arcadia i BW Arcadia se nalaze u središtu Beograda na vodi, u drugom redu zgrada u odnosu na Sava Promenadu. Nude raznolike životne pogodnosti za svoje stanovnike i na savršenom su mestu povezivanja trgovinskih i rekreativnih sadržaja sa poslovnim i istorijskim centrima Beograda.

*ponuda stanova u pomenutim zgradama nalazi se ovde.


BW Magnolia

BW Magnolia nudi najbolje iz oba sveta – sigurnu i skrovitu lokaciju nadomak gradske vreve, komercijalnih i rekreativnih sadržaja.

 • 5 spratova
 • 110 stanova
 • 129 parkinga

BW Magnolia se nalazi na mirnoj lokaciji, nedaleko od gradskih komercijalnih sedišta i prostora za rekreaciju. Nazvana je po drvetu magnolije, za koju se u feng shui filozofiji veruje da donosi bogatstvo i sreću. Dizajn ove niskospratnice stvara osećaj intimnosti, dok uređeno zajedničko dvorište pruža svakom stanovniku osećaj posedovanja privatne bašte.

*ponuda stanova u pomenutim zgradama nalazi se ovde.


BW Kula - The Residences at The St. Regis Belgrade

Smešten u 42-spratnoj Kuli Beograd, St. Regis Belgrade nudi privilegovan način života. The Residences at The St. Regis Belgrade odlikuju se izvrsnim dizajnom čiji se luksuz oslikava u svakom detalju. Stanovi pružaju vrhunsku funkcionalnost i predstavljaju oazu mira za one koji veći deo dana provode u gradskoj džungli. Pažljivo odabrana umetnička dela, teksture i materijali u celom objektu, inspirisani su rekom Savom i duhom Beograda.

 • 42 sprata
 • 220 stanova
 • 305 parking mesta

*ponuda stanova u pomenutim zgradama nalazi se ovde.


BW Metropolitan

BW Metropolitan dočekuje goste Beograda na vodi zahvaljujući svojoj poziciji na početku Bulevara Vudroa Vilsona, a odlikuju ga prefinjeni dizajn, funkcionalni raspored i dobra povezanost javnim prevozom sa drugim delovima grada.

 • 17 spratova
 • 325 stanova
 • 386 parking mesta

BW Metropolitan nudi raznovrstan izbor životnih pogodnosti. Individualnim kupcima i mladim parovima će prijati dinamično okruženje koje obiluje restoranima, kafeima i maloprodajnim objektima, a porodicama blizina Bristol parka, vrtića i dečijeg igrališta.

*ponuda stanova u pomenutim zgradama nalazi se ovde.


BW Verde

BW Verde je nova višespratnica koja nudi širok izbor modernih stambenih jedinica različitih veličina, idealnih za spokojan i zdrav savremen život.

 • 23 sprata
 • 261 stan
 • 300 parking mesta

Osim neposredne blizine savske obale, Kule Beograd i Galerije Belgrade, velika prednost za stanare BW Verde je direktan pristup novom parku sa neometanim pogledom na ovu oazu mira i zelenila. Zgrada uključuje i uređeno zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i prostorom za opuštanje, vrtić, parking na dva nivoa i konstantno obezbeđenje.

*ponuda stanova u pomenutim zgradama nalazi se ovde.


BW Aqua 

BW Aqua sadrži garsonjere koje su odličan vid investicije, jednosobne i dvosobne stanove idealne za početak porodičnog života, ali i veće luksuzne stambene jedinice.

 • 23 sprata
 • 248 stanova
 • 300 parking mesta

BW Aqua je 23 sprata visoka stambena zgrada u neposrednoj blizini obale Save, kao i parkova Beograd i Bristol, u kojima se nalaze pešačke, biciklističke staze i dečija igrališta. Svaki stan sadrži prostrani balkon koji obiluje prirodnim svetlom i donosi sveže mirise i zvukove prirode tokom cele godine – što ga čini savršenim za opuštanje, ručavanje ili za rad od kuće.

*ponuda stanova u pomenutim zgradama nalazi se ovde.


BW Terra i BW Aria

Stambene jedinice u okviru zgrade BW Terra projektovane su u skladu sa raznovrsnim potrebama budućih stanara. 

U BW Aria najveći broj stanova ima pogled na reku i panoramu grada. Stanovi na severnim i južnim uglovima zgrade imaju pogled na tri strane i obasjani su suncem tokom čitavog dana.

 • 19/21 sprat
 • 153/190 stanova
 • 218 parking mesta

BW Aria je deseta po redu stambena zgrada u okviru Beograda na vodi. Dizajnirao ju je nagrađivani srpski arhitekta Jovan Mitrović, kome je inspiracija bio lokalni brutalizam 1970-tih. Struktura zgrade sastoji se od tri kaskadna bloka poređana po visini, tako da većina stanova ima pogled na reku ili obris grada.

*ponuda stanova u pomenutim zgradama nalazi se ovde.


BW Terraces

Svaki detalj BW Terraces pažljivo je dizajniran kako bi omogućio lakoću življenja. Sadrži zatvoreni bazen i teretanu sa staklenim zidovima, prostor za jogu i pristan za čamce ispred zgrade.

 • 17 spratova
 • 132 stana
 • 163 parking mesta

Zgrada je smeštena u prvom redu do reke i ima uređen prostor ispred ulaza koji obezbeđuje privatnost. BW Terraces sadrži balkone sa panoramskim pogledima koji će učiniti da se zaista osećate kao da je vaše okruženje deo vašeg doma. Inspiracija za ovakvu zgradu bio je legendarni neovavilonski kralj Nabukodonosor II, koji je za svoju ženu, kraljicu Amitis, sagradio čuvene Viseće vrtove.

*ponuda stanova u pomenutim zgradama nalazi se ovde.


BW Simfonija 1 i 2

Okružena raskošnim zelenilom i na samo nekoliko minuta hoda od obale Save, BW Simfonija svojim stanarima nudi raznovrstan spektar pogodnosti.

 • 16 spratova
 • 280 stanova
 • 341 parking mesta

BW Simfonija obuhvata dve zgrade identičnog arhitektonskog izraza. Smeštene su u dinamičnom okruženju punom restorana, kafića i prodavnica, a porodicama sa decom velika prednost je blizina škole, vrtića i parkova. Stanovi su okupani prirodnom svetlošću i pružaju fantastične poglede na Savu, Kalemegdan, Bristol park, panoramu grada i Kulu Beograd.

*ponuda stanova u pomenutim zgradama nalazi se ovde.


W Residences Belgrade

Uživajte u hotelskim uslugama, budite u središtu gradskih dešavanja, pritom se ne odričući mira i intime svog doma.

W Residences Belgrade se nalazi iznad hotela W Belgrade na obali reke Save. Prema tome, uživaćete u vrhunskim hotelskim uslugama, ne odričući se udobosti svog doma. Sa direktnim pristupom Sava Promenadi i najboljim pogledom na Beograd, uvek ćete biti u centru zbivanja!

 • 16 spratova

 • 168 stanova

 • 253 parking mesta

Infiniti bazen na krovu, kao i fitnes centar & teretana, sastavni su deo W Residences Belgrade

*ponuda stanova u pomenutim zgradama nalazi se ovde.


BW Park

Beograd na vodi je urbanistički planiran do savršenstva, što podrazumeva zadovoljavanje svih potreba za razonodom i rekreacijom koje odgovaraju savremenom životnom stilu.

Parkovi, javni prostori, pešačke ulice i šetalište pored reke doprinosiće izvanrednoj atmosferi, pogodnoj za porodice sa decom, rad, sastanke, opuštanje i druženje.

U sklopu parka nalaziće se atraktivno uređeni travnjaci, prostor za izložbe na otvorenom, mesto za venčanja, prostor za jogu, staza za rolere i savremeno dečije igralište.

Stanovnici Beograda na vodi imaće koristi od lakog pristupa uređenoj beogradskoj obali, Adi Ciganliji i obližnjem Kalemegdanskom parku


BW Galerija

Galerija Belgrade, najveća šoping, gastronomska i zabavna destinacija u regionu, otvorena je danas u prisustvu predsednika kompanije Eagle Hills Mohameda Alabara, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić.

Kao deo projekta Belgrade Waterfront, Galerija Belgrade predstavlja do sada neviđenu atrakciju na domaćem tržištu, kako zbog lokacije na samoj obali reke, tako i zbog impozantne veličine i jedinstvenih sadržaja koje nudi.

Novo iskustvo kupovine i zabave

Tržni centar Galerija Belgrade kreiran je uz primenu svih svetskih standarda u ovoj industriji. Sa ukupnom površinom od 300.000 kvadrata, najvećim zelenim krovom u regionu i čak 3.600 parking mesta, Galerija pomera standarde i nudi potpuno novo iskustvo kupovine i zabave, koje će se vremenom dodatno obogaćivati.

Svi posetioci će na jednom mestu pronaći najpoznatije svetske i domaće brendove, uživati u desetinama kafića i restorana sa najlepšim pogledom na reku i nezaboravno se zabavljati. Jedinstveno iskustvo posete Galeriji Belgrade obezbeđuju i premijum izdanja svih brendova, čak petina površine posvećene gastronomskoj ponudi, kao i zabavni sadržaji za sve generacije. Pored najvećeg trambolina parka u ovom delu Evrope, u Galeriji Belgrade se nalazi i Cineplex Galerija Belgrade – multipleks bioskop sa čak devet sala i više od 1.700 sedišta, koji srpskom tržištu predstavlja najbolju svetsku IMAX® tehnologiju za prikazivanje filmova.

Galerija Belgrade je za sada jedino mesto u Srbiji na kojem strani posetioci mogu da dobiju povraćaj PDV-a odmah nakon kupovine, i to na tri mesta u okviru tržnog centra. Ova usluga omogućena je zahvaljujući saradnji sa kompanijom Global Blue, svetskim liderom u Tax Free kupovini.

Jedinstvenom doživljaju kupovine doprinosi još jedna inovacija – reč je o programu lojalnosti „Moj Beograd“, čiji članovi postaju svi koji preuzmu aplikaciju Galerije Belgrade. Skeniranjem računa napravljenim prilikom kupovine u ovom tržnom centru, članovi sakupljaju bodove koje mogu koristiti za naredne kupovine. Prvi koji će imati priliku da kupuju na ovaj način su dobitnici nagradne igre „Šopinguj kao milioner“.

Dizajn nadahnut ulicama Beograda

Arhitektonsko rešenje inspirisano duhom i ulicama Beograda donosi eksterijer od kamena i stakla i unutrašnje podove i fasade sačinjene od prirodnih materijala, zahvaljujući kojima šetnja kroz Galeriju ne liči ni na jednu drugu posetu tržnom centru. Zeleni krov za relaksaciju i prostrane spoljašnje terase restorana i kafića idealno se uklapaju u desnu obalu Save i kreiraju novo omiljeno mesto okupljanja. Da je Beograd dobio novu građevinu svetskog ranga, pokazuje i činjenica da je dizajn Galerije poveren arhitektonskom studiju CRTKL iz Los Anđelesa, koji je kreirao i Fashion Show, najveći šoping centar u Las Vegasu.

Otvaranjem Galerije Belgrade, Beograd je dobio destinaciju koju kao prava metropola i zaslužuje, a svi stanovnici Srbije, regiona i turisti iz celog sveta mesto koje odgovara na sve njihove potrebe i nezaboravno iskustvo koje će sigurno želeti da ponove.

Mapa Projekta

Enterijeri

*izvor informacija www.belgradewaterfront.rs

*stranica u pripremi. Ostatak sadržaja biće dostupan uskoro.